Rosa Lund
spørger
Nicolai Wammen

Er der bredt set i staten præcedens for den praksis, som aktstykke 252 om helhedsplan for nyt innovationsdistrikt beskriver, eller om Novo Nordisk Fondens tilskud til Erhvervsministeriets arbejde derved kan betegnes som et nybrud?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Finansudvalget, Spørgsmål 360

Vil ministeren oplyse, om der bredt set i staten er præcedens for den praksis, som aktstykke 252 om helhedsplan for nyt innovationsdistrikt beskriver, eller om Novo Nordisk Fondens tilskud til Erhvervsministeriets arbejde derved kan betegnes som et nybrud ift., hvordan myndigheders arbejdsopgaver finansieres? Der henvises til erhvervsministerens svar på aktstykke 252 – spørgsmål 2, hvoraf det fremgår, at "Erhvervsministeriet ikke har kendskab til andre tilfælde på ministeriets ressortområde, hvor private fonde har ydet tilskud til indkøb af den type ydelse, som er beskrevet i aktstykket".

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024