Denne uge på Miljø (14)

DET SKER: Tirsdag er miljøministeren kaldt i samråd, hvor hun skal redegøre for konsekvenserne for landdistrikterne ved en ændring af planloven. Lørdag afholder Danmarks Vindmølleforening årsmøde. Læs mere her.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement, som skal i Altinget.dks kalender, så skriv til [email protected]
Ministeren
Tirsdag 2. april skal miljøminister Ida Auken (SF) i samråd i Udvalget for Landdistrikter og Øer, hvor konsekvenserne af L 147 (ændring af planloven) for landdistrikterne er på dagsordenen.

Samme dag skal ministeren i Folketingssalen, hvor der er 1. behandling af forslaget om ændring af lov om vandforsyning, lov om vandløb og lov om forpligtende kommunale samarbejder m.m. (L 192).

Folketinget
Tirsdag 2. april har Udvalget for Landdistrikter og Øer har kaldt miljøminister Ida Auken i samråd om konsekvenserne af L 147 (ændring af planloven) for landdistrikterne. Udvalget har anmodet miljøministeren om at redegøre for konsekvenserne af L 147 (ændring af planloven) i forhold til udvikling og vilkår i landdistrikterne og på øerne. Miljøudvalget er også inviteret til at deltage i dette samråd.

Senere samme dag er der 1. behandling af L 192. Dette lovforslag indebærer en ændring af lov om vandforsyning, lov om vandløb og lov om forpligtende kommunale samarbejder m.m. Forslaget er fremsat af miljøministeren.

Herefter afholder Miljøudvalget udvalgsmøde, hvor en eventuel afgivelse af tillægsbetænkning over L 147 (planloven) skal diskuteres.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024