Grønt overblik: Det skal du holde øje med i denne uge

En FN-konference i Colombia, et stort Nordsømøde i Odense, en konference om klimaloven og et kvælstof-pressemøde hos Statsrevisorerne. Få overblikket over ugen, der kommer i den grønne del af dansk politik.

Årets internationale biodiversitetstopmøde kan blive spændende på en måde, de færreste formentlig havde ventet eller håbet på. Der er nemlig udbrudt væbnet kamp i området omkring værtsbyen Cali mellem en gruppe afhoppere fra guerillagruppen Farc og den colombianske regering.
Årets internationale biodiversitetstopmøde kan blive spændende på en måde, de færreste formentlig havde ventet eller håbet på. Der er nemlig udbrudt væbnet kamp i området omkring værtsbyen Cali mellem en gruppe afhoppere fra guerillagruppen Farc og den colombianske regering.Foto: Joaquin Sarmiento/AFP/Ritzau Scanpix
Simon Friis Date

Godmorgen og velkommen til en ny uge i dansk politik.

Det lykkedes ikke regeringen at få en stor nok del af oppositionen med på den grønne trepartsaftale, så efter en velfortjent puster i efterårsferien bliver forhandlingerne om den store grønne landbrugsaftale nu genoptaget.

Dette i en i øvrigt begivenhedsrig uge på det grønne område, som tager sin begyndelse i den colombianske salsahovedstad, Cali.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024