Om  
Niels Due Jensen

Dansk erhvervsleder vinder Luther-Rosen-prisen

Niels Due Jensen hædres i dag med den tyske erhvervspris Luther-Rosen.

Ida Routhe

Forhenværende koncernchef for Grundfos og nuværende formand for ejerfonden Poul Due Jensens Fond, Niels Due Jensen, modtager i dag den tyske erhvervspris Luther-Rosen, som gives til erhvervsledere, der på forbilledlig vis har udvist mod, integritet og vilje til at drive forretning til samfundets bedste. Det skriver Poul Due Jensens Fond i en pressemeddelelse.

Niels Due Jensen, der er søn af Grundfos' grundlægger Poul Due Nielsen, modtager prisen for sin kamp for, at Grundfos fortsat er en virksomhed, der tager sit ansvar på sig over for både medarbejdere og det omgivende samfund.

"For mig personligt har det været en vigtig livsopgave at sikre, at Grundfos' værdier og forretningsetik ikke går tabt i kampen om globale markedsandele. At blive udvalgt til at modtage Luther-Rosen er derfor en stor ære, som jeg virkelig sætter pris på," udtaler Niels Due Jensen i pressemeddelelsen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024