Politikerne bliver saltmarineret i Snapstinget
Redaktionen
Der hældes alt for meget salt i den mad, politikerne indtager i Folketingets Restaurant, Snapstinget. Det mener et panel af ernærings- og sundhedseksperter, der har testet saltindholdet på tre københavnske frokoststeder.
Snapstinget drives af Claus Meyers kantine-selskab. Panelet blev mødt af et udvalg af pasta- og kartoffelsalater.
"Men stort set al maden er vendt i marinade, der er en af de helt store saltsyndere," siger Tanya Junge Meibom til Avisen.dk, der offentliggør den lille forbruger-undersøgelse i dag.
"Saltbøssen har ikke stået stille hér," supplerer en af de andre dommere, Michael Rene Jensen.
Panelet:
Ernæringsekspert Preben Vestergaard Hansen, levnedsmiddelingeniør Michael Rene Jensen og levnedsmiddelkandidat Tanya Junge Meibom, der underviser på Professionshøjskolen Metropol.
Claus Meyer er tidligere ifølge Avisen.dk blevet kritiseret for at bruge for meget salt i sine brød, hvilket også ifølge panelet er tilfældet på Christiansborg, hvor "saltkrystallerne ligger i lag på toppen af brødet", hvilket giver en pil nedad hos panelet.