Om  
Lars Seier Christensen
Lone Fønss Schrøder

Lone Fønns Schrøder stopper som topchef i Lars Seiers kryptofirma

Lone Fønss Schrøder fratræder sin stilling som administrerende direktør i Lars Seier Christensens krypto- og blockchainfirma, Concordium, blot få dage efter millard-stort værditab. Lars Seier overtager roret som arbejdende bestyrelsesformand. 

Topchef i Lars Seier Christensens krypto- og blockchainfirma forlader sin post. Lars Seier overtager som arbejdende bestyrelsesformand. 
Topchef i Lars Seier Christensens krypto- og blockchainfirma forlader sin post. Lars Seier overtager som arbejdende bestyrelsesformand. Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Sebastian Vidkjær Stone

LinkedIn skriver Lone Fønns Schrøder, at hun fratræder sin stilling som administrerende direktør i krypto- og blockchainfirmaet, Concordium. 

I stedet fortsætter hun i bestyrelsen hos Concordium Foundation, der har ejerskab i firmaet, hvor hun nu fratræder som direktør. 

"Vi er nået til det næste stadie i udviklingen af vores banebrydende blockchain-projekt. Jeg mener, at det er afgørende, at kryptoinvestorernes interesser udvikles i fremtiden", skriver hun på LinkedIn og begrunder sin afgang med, at "mine kompetencer og interesser ligger uden for den operationelle del af kryptofeltet." 

Lone Fønns Schrøder har været administrerende direktør i Concordium siden 2019, men forlader nu firmaet blot dage efter, at det blev kendt, at Concordiums kryptomønt, CCD, på bare ét år har tabt 86 procent af dens værdi, hvilket ifølge Børsen har resulteret i et tab på 5,6 milliarder kroner. 

På LinkedIn giver den nu fratrædende direktør dog udtryk for stor tillid til, at firmaet - nu med Lars Seier i spidsen - vil vende stærkt tilbage: 

"Jeg er sikker på, at Lars (Seier Christensen, red) som grundlægger og med sin passion for blockchain og krypto sammen med sin evne til at arbejde med nøglefigurer inden for området, vil tage Concordium til nye højder." 

Tilværelsen i bestyrelseslokalet, som Lone Fønss Schrøder nu skal se frem til, er ikke ukendt territorium. Hun bestrider nemlig også bestyrelsesposter hos Volvo og Ikea. 

 

Altinget logoDigital
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget digital kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Digital

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024