Dronningen: Vi skal værne om danske værdier

KORT NYT: I forbindelse med weekendens begivenheder i København har dronning Margrethe udtrykt sin sorg over de to dræbte og sin medfølelse til de pårørende og til de sårede politifolk.

Christian Juhl Mølgaard

"Det er med sorg, jeg erfarer omfanget af det seneste døgns begivenheder."

Det siger dronningen i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mine tanker går til den dræbte filminstruktør og den unge vagtmand fra det jødiske samfund, som blev mål for gerningsmandens handlinger. Jeg sender min dybeste medfølelse til de pårørende og til de sårede politifolk. 

Jeg ønsker at rette en tak til politiet og myndighederne for deres hurtige og effektive indsats. Det er vigtigt, at vi i en så alvorlig situation står sammen og værner om de værdier, som Danmark bygger på."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

H.M. Dronning Margrethe Alexandrine Þorhildur Ingrid

Præsident, Det Kgl. Nordiske Oldskriftselskab, formand, Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond, stifter af Dronning Margrethe II's Arkæologiske Fond
filosofikum (Københavns Uni. 1960), studier i arkæologi (University of Cambridge 1961), studier i statskundskab (Aarhus Uni. m.fl.)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024