Om  
Christina Egsvang Føns

KTC tilføjer kendt ansigt til bestyrelsen

Christina Føns, der har solid erfaring fra den kommunale sektor, bliver nyt medlem i Kommunalteknisk Chefforenings bestyrelse.

Christina Føns har bred erfaring, blandt andet fra KL, Esbjerg Kommune og som direktør for Teknik og Miljø i Middelfart Kommune. 
Christina Føns har bred erfaring, blandt andet fra KL, Esbjerg Kommune og som direktør for Teknik og Miljø i Middelfart Kommune. Foto: TV SYD
August Ølsgaard Larsen

Når bestyrelsen i Kommunalteknisk Chefforening mødes næste gang, bliver det med Christina Føns med ombord.

Det skriver KTC i en pressemeddelelse.

Christiana Føns er intet fremmet ansigt i KTC. Hun har tidligere siddet i KTC’s faggrupper, herunder som formand for faggruppen Miljø og Grundvand.

”Jeg har gennem mit professionelle liv arbejdet med dagsordner både på lokalt, nationalt og internationalt niveau, og den erfaring kan jeg helt sikkert bruge som bestyrelsesmedlem i KTC,” udtaler Christina Føns.

Christina Føns ser frem til arbejdet for at bidrage med faglig viden, der hvor den kan gøre en forskel.

”Det er interessant at tage del i hele den store diskussion om vores velfærdssamfund – meget af det, som vi laver i teknik og miljø, er netop basis for, at vi kan udvikle et velfærdssamfund. Det vil jeg gerne fortsætte med at sætte fokus på gennem min bestyrelsespost hos KTC,” udtaler Christina Føns.

Christina Føns har tidligere arbejdet i KL, Esbjerg Kommune og som direktør for Teknik og Miljø i Middelfart Kommune. Hun overtager pladsen som bestyrelsesmedlem efter Erik Jespersen, der er direktør i By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024