Om  
Lars Gregersen

Landbrugsstyrelsen gennemfører afskedigelsesrunde

Landbrugsstyrelsen gennemfører afskedigelsesrunde og siger farvel til omkring 100 årsværk.

Landbrugsstyrelsen har i alt afskediget 51 medarbejdere og indgået frivillige fratrædelsesaftaler med 58 medarbejdere. Afskedigelserne fordeler sig over alle styrelsens lokationer – København, Tønder og Augustenborg.
Landbrugsstyrelsen har i alt afskediget 51 medarbejdere og indgået frivillige fratrædelsesaftaler med 58 medarbejdere. Afskedigelserne fordeler sig over alle styrelsens lokationer – København, Tønder og Augustenborg.Foto: Lene Esthave
August Ølsgaard Larsen

Landbrugsstyrelsen har i dag afskediget mere end 100 medarbejdere.

Det oplyser Landbrugsstyrelsen i en pressemeddelelse.

Afskedigelsesrunden skyldes ændrede opgaver og faldende bevillinger i styrelsen, udtaler direktør i Landbrugsstyrelsen, Lars Gregersen:

”Det er aldrig nemt at sige farvel til gode medarbejdere, men ændringerne i vores opgaver og bevillinger betyder desværre, at vi i dag har måtte afskedige 51 medarbejdere for at få økonomien og opgaveløsningen til at hænge sammen,” udtaler Lars Gregersen.

Landbrugsstyrelsen har i alt afskediget 51 medarbejdere og indgået frivillige fratrædelsesaftaler med 58 medarbejdere. 

Afskedigelserne fordeler sig over alle styrelsens lokationer – København, Tønder og Augustenborg. I København afskediges 32 medarbejdere, i Tønder 4 medarbejdere og i Augustenborg 12 medarbejdere. Derudover er der 3 afskedigelser i styrelsens regionale kontrolenheder.

Bevillingen til Landbrugsstyrelsen falder med omkring 65 millioner kroner fra 2023 til 2024. Derudover har styrelsen større udgifter til it, men der er samtidig tale om, at styrelsen må sige farvel til en del it-medarbejdere.

Til Version2 oplyser styrelsen, at 23 it-medarbejdere er blevet fyret, mens 13 it-medarbejdere har indgået aftale om frivillig fratrædelse. Det er ifølge Version2 mere end ti procent af styrelsens it-ansatte.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024