Om  
Esben Egede Rasmussen

Mejeriforeningen ansætter tidligere direktør for Fødevarestyrelsen til deres kontor i Bruxelles

Esben Egede Rasmussen skifter London ud med Bruxelles og bliver direktør for Mejeriforeningen i EU-hovedstaden. Den nye chef kommer fra en stilling som statskonsulent fra den danske ambassade i England og var tidligere direktør for Fødevarestyrelsen.

Esben Egede Rasmussen skifter London ud med Bruxelles fra september.
Esben Egede Rasmussen skifter London ud med Bruxelles fra september.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Troels Markussen

Mejeriforeningen har ansat den tidligere direktør for Fødevarestyrelsen Esben Egede Rasmussen som chef for deres Bruxelles-afdeling. Han tiltræder stillingen 1. september.

Det skriver Mejeriforeningen i en pressemeddelelse.

Den tiltrædende chef har en stor erfaring indenfor fødevarer og har tidligere været direktør for Fødevarestyrelsen og Fiskeridirektoratet samt været kontorchef i Fødevareministeriet.

”Fra mine tidligere jobs i både fødevareministeriet og fødevarestyrelsen har jeg fået et rigtig godt indtryk af mejeribranchen. Danske mejeriprodukter og virksomhederne bag nyder stor respekt ude i verden, og det skyldes ikke mindst, at danske landmænd og danske mejerier i generationer har formået at udvikle og forbedre deres produkter og fundet løsninger på tidens udfordringer,” udtaler Esben Egede Rasmussen.

Hos Mejeriforeningens direktør Henrik Damholt Jørgensen er der stor glæde at spore.

”Dansk mejeribrug er i høj grad en internationalt orienteret branche, som har behov for at være til stede, hvor rammevilkårene for de europæiske landbrugs- og fødevarevirksomheder bliver besluttet. Vi har gennem årene opbygget en stærk position i Bruxelles og jeg er overbevist om, at den nye direktør sammen med sit kompetente team vil være i stand til at videreføre og udvikle denne,” siger Henrik Damholt Jørgensen i pressemeddelelsen.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024