Nye direktører hos DSB

NAVNE: DSB's bestyrelse har udnævnt Christian Roslev som ny administrerende direktør og Jacob Kjær som ny økonomidirektør. De to skal samtidig udgøre en ny samlet direktion.
Christian Juhl Mølgaard

DSB's nyudnævnte administrerende direktør, Christian Roslev (43) kommer fra et job som administrerende direktør i Nordjyllands Trafikselskab.

Christian Roslev er uddannet cand. scient. pol. fra Århus Universitet i 1993 og har haft en række chefposter i centraladministrationen, kommuner og større virksomheder - blandt andet i Finansministeriet, Københavns Kommune og virksomhederne KMD og COWI.

I dag er han tillige næstformand i bestyrelsen for Rejsekort og rejseplanen.dk samt formand for X Bus-samarbejdet i Jylland.

Den nye økonomidirektør, Jacob Kjær (45) var indtil for nylig økonomidirektør i TDC Business Nordic og har tidligere været økonomidirektør i det polske mobilselskab Polkomtel, der delvist var ejet af TDC.

Christian Roslev og Jacob Kjær skal udgøre DSB's nye direktion, der med tiden kan udvides med flere personer.

Christian Roslev tiltræder hos DSB den 1. august og overtager først posten som administrerende direktør den 12. august, hvor DSB's konstituerede administrerende direktør, Klaus Pedersen, fratræder for senere at tiltræde et nyt job som økonomidirektør og medlem af direktionen hos Chr. Hansen A/S.

Jacob Kjær tiltræder som økonomidirektør og medlem af direktionen  i DSB den 8. august.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024