Se listen: Her er årets mest læste debatindlæg på Altinget Fødevarer

Det økologiske spisemærke, landbrugets omstilling og dyreetik var noget af det, der fangede læsernes opmærksomhed mest i Altinget Fødevarers debatspalter i 2023.  

Anja Philip, formand i Forbrugerrådet Tænk, Connie Hedegaard, formand i Concito, og Louise Køster, forperson i Økologisk Landsforening, var blandt afsenderne på det mest læste debatstof på Altinget Fødevarer.
Anja Philip, formand i Forbrugerrådet Tænk, Connie Hedegaard, formand i Concito, og Louise Køster, forperson i Økologisk Landsforening, var blandt afsenderne på det mest læste debatstof på Altinget Fødevarer.Foto: pressefotos og Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Jeppe Højberg Sørensen

Året i dansk politik er ved at rinde ud. Altinget har derfor fundet det store regneark frem og set på, hvilke debatindlæg der har trukket flest læsere i 2023 på Altinget Fødevarer.

Læs eller genlæs de fem mest populære indlæg her.

 

Foto: Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

"Det vil få betydelige konsekvenser for den grønne omstilling, de professionelle køkkener, forbrugerne og regeringens egen plantehandlingsplan, hvis regeringen fjerner midlerne til Det Økologiske Spisemærke," skrev aktører fra Forbrugerrådet Tænk, Økologisk Landsforening, Horesta, Landbrug & Fødevarer og Kost & Ernæringsforbundet i årets mest læste debatindlæg.

Læs eller genlæs det her

Bragt 23. november 2023.

Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

"Landbrugslobbyens kamp mod en CO2-afgift er en bjørnetjeneste, der kun bremser en uundgåelig omstilling. Bilindustrien i Europa begik samme fejl med elbiler, og må nu se sig slået af Kina," skrev Connie Hedegaard i et indlæg om landbruget, der blev det næst mest læste på Altinget Fødevarer.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024