Om  
Nanna Skovgaard
Jonas Egebart

Sundhedsstyrelsen henter ny vicedirektør fra KL

Kontorchef i KL Nanna Skovgaard starter efter sommerferien som vicedirektør i Sundhedsstyrelsen.

Foto: Sundhedsstyrelsen
Emma Brink

Sundhedsstyrelsen har ansat en ny vicedirektør. Det bliver nuværende kontorchef i KL's Center for Sundhed og Ældre Nanna Skovgaard, der til august træder ind i direktionen i styrelsen.

Det skriver Sundhedsstyrelsen i en pressemeddelelse.

Nanna Skovgaard har flere års ledererfaring fra både kommunale, regionale og statslige stillinger. Hun har blandt andet været enhedschef i Region Hovedstaden og kontorchef i det daværende Sundheds- og Ældreministerie.

{{toplink}}
Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Sundhed

Læs også

I sin nye stilling skal Nanna Skovgaard være med til at løfte sundheds- og ældreområdet i Sundhedsstyrelsen, der blandt andet opprioriterer implementeringen af sin ti-årsplan for psykiatrien.

"Nanna har den bedst mulige baggrund, er analytisk stærk, har en konstruktiv tilgang og et solidt drive til at indfri det store potentiale, der ligger på tværs af kommuner, regioner og stat. Jeg er sikker på, at hun kommer til at gøre en stor forskel for Sundhedsstyrelsen og ikke mindst for vores ambitioner om at gøre en forskel for borgere og patienter," siger direktør Jonas Egebart.

Nanna Skovgaard er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet. Hun tiltræder stillingen 15. august, hvor hun bliver en del af direktionen sammen med direktør Jonas Egebart og vicedirektør Steen Dalsgård Jespersen.

Læs også

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024