Om  
Sonu Banga
Jakob Thomasen

Tech-ekspert indtræder i DHI’s bestyrelse

Sonu Banga overtager Helle Rootzéns plads i den danske rådgivningsvirksomhed DHI’s bestyrelse. Det nye bestyrelsesmedlem er medstifter og partner i Intellishore.

Sonu Banga indtræder i DHI's bestyrelse.
Sonu Banga indtræder i DHI's bestyrelse.Foto: Pressefoto/DHI
Troels Markussen

Der har været udskiftning i bestyrelsen hos DHI.

Det skriver rådgivningsvirksomheden i en pressemeddelelse.

Det nye bestyrelsesmedlem, Sonu Banga, er medstifter af IT-konsulenthuset Intellishore og uddannet produktionsingeniør fra DTU.

”Jeg er optaget af at bygge bro mellem strategi og teknologi. Med udgangspunkt i verdensmålene og ønsket om at bidrage til en bæredygtig udvikling af vores planet, yder DHI i dag en imponerende indsats i arbejdet med at skabe gode vilkår for vores vandressourcer,” siger Banga i pressemeddelelsen og fortsætter:

”Virksomheden har udviklet teknologier, der i dag er de bedste i verden, og jeg ser frem til at bidrage til den fortsatte udvikling af disse platforme og samtidig sikre, at vi er klædt på til at drive den digitale omstilling – både når det kommer til den fremtidige arbejdsstyrke og nye frembrusende teknologi- og dataparadigmer.”

”Sonu har solid erfaring med digitalisering i ingeniørtunge virksomheder. Vores klare mål med strategien DHI+ er at kombinere de fagligt dygtigste kompetencer i branchen med unik teknologi, og her vil Sonu med sin baggrund og indsigt være en stor kapacitet og kunne bidrage til DHI’s fortsatte vækst og medvirke til at skabe løsninger til gavn for vandmiljøet over hele kloden,” udtaler bestyrelsesformand Jakob Thomasen.

DHI er en global digital rådgivningsvirksomhed med fokus på jordens vandressourcer. Virksomheden har over 1.000 ansatte.

Helle Rootzén udtræder af DHI’s bestyrelse, hvor hun har siddet siden 2016.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024