Moderaterne har mistet halvdelen af vælgerne siden folketingsvalget: "Det er ikke sikkert, bunden er nået"

Moderaternes deroute i meningsmålingerne går hånd i hånd med de skandaler, der bliver ved med at martre partiet, lyder det fra professor Kasper Møller Hansen. Partiets politiske ordfører tror på, at lykken vender, når partiet igen "får mulighed for at tale om politik".

Henrik Frandsen, Monika Rubin, Lars Løkke Rasmussen og resten af Moderaterne har fået meget opmærksomhed fra den danske presse, efter det i august kom frem, at flere ansatte i partiet har oplevet blandt andet mobning og dårlig ledelse.
Henrik Frandsen, Monika Rubin, Lars Løkke Rasmussen og resten af Moderaterne har fået meget opmærksomhed fra den danske presse, efter det i august kom frem, at flere ansatte i partiet har oplevet blandt andet mobning og dårlig ledelse.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Malte Bruhn

Den seneste måneds uro i Moderaternes partisekretariatet på Christiansborg har for alvor sat skub i den vælgerflugt, der har martret partiet i snart to år.

Regeringspartiet har nemlig mistet omtrent halvdelen af de vælgere, der satte kryds ved liste M ved folketingsvalget i november 2022.

I alt har mere end 175.000 af Moderaternes støtter søgt andre græsgange siden valget.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024