To danske politikere vil i front på dyrevelfærd i EU

Både Niels Fuglsang og Asger Christensen går efter – og forventer at få indflydelsesrige poster i EU-Parlamentet, når det kommer til dyrevelfærd i EU.

Dyrene i EU skal have det bedre. EU-regler for både dyretransporter og dyrevelfærdslovgivningen i det hele taget skal revideres i det nye EU-Parlament.
Dyrene i EU skal have det bedre. EU-regler for både dyretransporter og dyrevelfærdslovgivningen i det hele taget skal revideres i det nye EU-Parlament.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Dorte Ipsen Boddum

Når EU-Parlamentet i den kommende tid skal diskutere såvel nye regler for dyretransporter som en generel revision af dyrevelfærdslovgivningen i EU, satser to af de danske EU-politikere på at få et afgørende ord at skulle have sagt.

Venstres medlem af landbrugs- og fiskeriudvalget i EU-Parlamentet, Asger Christensen, forventer at blive ordfører for den liberale gruppe på dyretransporter og på revisionen af dyrevelfærdslovgivningen.

Det siger han til Altinget.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024