René Gade
spørger
Karsten Lauritzen

René Gade (ALT) spørger skatteministeren, om at sikre, at lovforslaget ikke skaber social skævvridning, når borgere selv skal ansøge om at få genoptaget sager på under 3.000 kr.

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 148, Spørgsmål 2
Hvordan vil ministeren sikre, at lovforslaget ikke skaber social skævvridning, når borgere selv skal ansøge om at få genoptaget sager på under 3.000 kr., hvilket kan være svært for f.eks. socialt udsatte grupper? Ministeren bedes endvidere redegøre for, hvordan det sikres at borgere og virksomheder informeres om de foreslåede lovændringer, og om ministeren vil tage specifikke tiltag, der fremmer socialt udsatte borgeres mulighed for at få hjælp til at genoptage en sag, herunder f.eks. ekstrabevilling til sociale hjælpeorganisationer til dette formål.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024