Stine Brix
svarer
Ellen Trane Nørby

Stine Brix (EL) spørger sundhedsministeren, om der vil være en maksimal grænse pr. år for hvor mange tolkegebyrer, man kan komme til at betale, hvis man indgår i et langvarigt behandlingsforløb eller en langvarig indlæggelse eller at man er kronisk syg og har brug for lægehjælp mange gange

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 213, Spørgsmål 9
Ministeren bedes oplyse, om der vil være en maksimal grænse pr. år for hvor mange tolkegebyrer, man kan komme til at betale, hvis man indgår i et langvarigt behandlingsforløb eller en langvarig indlæggelse eller at man er kronisk syg og har brug for lægehjælp mange gange?

Svar fra onsdag den 9. maj 2018
Jeg kan henvise til min samtidige besvarelse af spørgsmål 8 og i tillæg hertil oplyse, at det er hensigten at udforme en gebyrstruktur med forskellige gebyrstørrelser afhængigt af, om tolkebistanden ydes i forbindelse med en indlæggelse på et sygehus eller ved en ambulant behandling i praksis- og sygehusregi. Der vil ligeledes være forskellige gebyrer for tolkebistand ydet af hhv. en fremmødetolk og video- eller teletolk.
Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024