Dennis Flydtkjær
svarer
Karsten Lauritzen

Dennis Flydtkjær (DF) spørger skatteministeren, Karsten Lauritzen, i hvilket omfang avisernes hjemmesider og mobilapplikationer vil være omfattet af nulmoms, hvis lovforslaget gennemføres i sin nuværende form

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 222, Spørgsmål 3
Ministeren bedes oplyse, i hvilket omfang avisernes hjemmesider og mobilapplikationer vil være omfattet af nulmoms, hvis lovforslaget gennemføres i sin nuværende form, herunder om nulmoms eksempelvis kun gælder for de såkaldte e-aviser, eller om det også gælder avisens samlede nyheder leveret i et format, der er tilpasset en applikation eller en hjemmeside.

Svar fra søndag den 21. april 2019
De nugældende kriterier, der knytter sig til avisens udseende, såsom typografi og opsætning, indgår ikke i definitionen af en elektronisk leveret avis. Det er således underordnet, om den elektronisk leverede avis er sat op i fx spalter for at ligne en avis. Elektronisk leverede aviser, der er sat op i et format, der er tilpasset en mobilapplikation eller hjemmeside, vil således også være omfattet af nulmoms.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024