Rosa Lund
svarer
Mattias Tesfaye

Rosa Lund (EL) spørger udlændinge- og integrationsministeren, Mattias Tesfaye, om ministeren som teknisk bistand vil udarbejde et ændringsforslag med tilhørende bemærkninger, der udskiller de dele, der vedrører forlængelse af dispensation fra planlovens bestemmelser vedr. boliger, så det er muligt at indkvartere flygtninge i midlertidige opholdssteder

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 189, Spørgsmål 1
Vil ministeren som teknisk bistand udarbejde et ændringsforslag med tilhørende bemærkninger, der udskiller de dele, der vedrører forlængelse af dispensation fra planlovens bestemmelser vedr. boliger, så det er muligt at indkvartere flygtninge i midlertidige opholdssteder?

Svar fra fredag den 22. maj 2020
Et ændringsforslag om deling af lovforslaget, der udskiller forslaget om mulighed for at forlænge varighed af tilladelser og dispensation er til midlertidige opholdssteder til nyankomne flygtninge m.v., kan udformes således:

22. maj 2020 Udlændinge- og Integrationsministeriet Asyl og Visum Akt-id 6198 4000 [email protected] www.uim.dk 36977191 2020 - 8550 1269110 Ændringsforslag om deling af lovforslaget 1) ovforslaget deles i to lovforslag med følgende titler og indhold:

A.

»Forslag til lov om ændring af udlændingeloven, integrationsloven og forskellige andre love (Forenkling af regler, herunder om klageadgangen til Udlændingenævnet og indrejseforbud, indførelse af en bagatelgrænse for tilbagebetaling af gebyr, præcisering af adgangen og ændring af kompetencen til at forlænge en udrejsefrist, opfølgning på evaluering af Danmarks anvendelse af Schengenreglerne om bl.a. tilbagesendelse samt præcisering af rækkevidden af indrejseforbud omfattet af udsendelsesdirektivet m.v.)« omfattende titelnoter, §§ 1-6, § 7, indledningen, § 7, nr. 1, §§ 8-10, § 11, stk. 1-9 og 11-13, og § 12.

B.

»Forslag til lov om ændring af lov om planlægning (Mulighed for at forlænge varighed af tilladelser og dispensationer til midlertidige opholdssteder til nyankomne flygtninge m.v.)« omfattende § 7, indledningen, § 7, nr. 2, og § 11, stk. 10.

[Forslag om deling af lovforslaget]

Bemærkninger Til nr. 1 Ændringsforslaget indebærer, at lovforslaget deles i to separate lovforslag (A og B) g dermed udskilles til to selvstændige lovforslag.

Lovforslaget nævnt under A vedrører herefter forenkling af regler, herunder om klageadgangen til Udlændingenævnet og indrejseforbud, indførelse af en bagatelgrænse for tilbagebetaling af gebyr, præcisering af adgangen og ændring af kompetencen til at forlænge en udrejsefrist, opfølgning på evaluering af Danmarks anvendelse af Schengenreglerne om bl.a. tilbagesendelse samt præcisering af rækkevidden af indrejseforbud omfattet af udsendelsesdirektivet m Lovforslaget nævnt under B vedrører herefter mulighed for at forlænge varigheden af tilladelser og dispensationer til midlertidige opholdssteder til nyankomne flygtninge m Mattias Tesfaye / Jesper Gori Side
Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024