Torsten Gejl
svarer
Peter Hummelgaard

Torsten Gejl (ALT) spørger beskæftigelsesministeren, Peter Hummelgaard, om et ændringsforslag til lovforslagets § 1, stk. 5, således at ministeren udelukkende kan fastsætte undtagelser til krav om coronapas og krav om test for covid-19

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 94, Spørgsmål 25
Vil ministeren stille ændringsforslag til lovforslagets § 1, stk. 5, således at ministeren udelukkende kan fastsætte undtagelser til krav om coronapas og krav om test for covid-19, herunder så de kommunale borgerservicecentre kan udstede dokumentation, der fritager den ansatte for krav om coronapas og krav om test for covid-19? Vil ministeren i benægtende fald yde teknisk bistand til et sådant ændringsforslag?

Svar fra onsdag den 24. november 2021
”Vil ministeren stille ændringsforslag til lovforslagets § 1, stk. 5, således at ministeren udelukkende kan fastsætte undtagelser til krav om coronapas og krav om test for covid-19, herunder så de kommunale borgerservicecentre kan udstede dokumentation, der fritager den ansatte for krav om coronapas og krav om test for covid-19? Vil ministeren i benægtende fald yde teknisk bistand til et sådant ændringsforslag?” Svar:

Jeg ønsker ikke at stille ændringsforslag herom, og har derfor ydet teknisk bistand til udarbejdelsen af et ændringsforslag, som vil kunne formuleres som foreslået i det som bilag vedlagte ændringsforslag.

Jeg skal i øvrigt bemærke, at jeg ikke har nogen intention om at udmønte lovforslagets § 1, stk. 5, i videre omfang end hvad der er i overensstemmelse med regulering om coronapas, der udstedes i medfør af epidemiloven, jf. også bemærkningerne til lovforslagets § 1, stk. 5.
Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024