Thomas Danielsen
svarer
Dan Jørgensen

Thomas Danielsen (V) spørger klima-, energi- og forsyningsministeren, Dan Jørgensen, hvilke juridiske løsninger på en finanslovsfinansieret model for udligningsorden der måtte komme ud af et møde mellem Energistyrelsen og Dansk Energi, DI Energi, Dansk Solkraft, Landbrug & Fødevarer og Wind Denmark

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 53, Spørgsmål 33
I forbindelse med foretræde fra Dansk Energi, DI Energi, Dansk Solkraft, Landbrug &

Fødevarer og Wind Denmark i Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget den 25. november 2021 blev det nævnt, at de fem organisationer med Energistyrelsen ville drøfte de juridiske muligheder for at lave en finanslovsfinansieret model for udligningsorden, der ikke vil møde samme udfordringer med statsstøtte som den nuværende. Vil ministeren orientere udvalget om, hvilke juridiske løsninger, der måtte komme ud af dette møde?

Svar fra fredag den 3. december 2021
Energistyrelsen har oplyst mig om, at de fem nævnte organisationer vil blive inviteret til et møde i Energistyrelsen.

Jeg vil naturligvis gerne orientere udvalget om udkommet af mødet.

Dog vil jeg bemærke, at Energistyrelsen har foretaget en grundig juridisk vurdering af overgangsordningen, jf. også svar på spørgsmål 29 til L 53.
Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024