Betina Kastbjerg
svarer
Peter Hummelgaard

Betina Kastbjerg (DD) spørger justitsministeren, Peter Hummelgaard, om at fremsende referat fra mødet mellem Vejskatskomiteen og politiet torsdag den 11. maj 2023 om afholdelse af den planlagte demonstration mod den kommende kilometerbaserede vejafgift m.v.

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 74, Spørgsmål 86
Det har fremgået af medierne, at der har været et møde mellem Vejskatskomiteen og politiet torsdag den 11. maj 2023 om afholdelse af den planlagte demonstration mod den kommende kilometerbaserede vejafgift. Vil ministeren fremsende referat fra mødet? Og vil ministeren oplyse, hvem der tog initiativ til afholdelse af mødet mellem Vejskatskomi­

teen og politiet, herunder om skatteministerens rolle i den forbindelse? Kan ministeren derudover oplyse, om der har været givet tilladelse til demonstration i nogen politikredse, og om tilladelserne efterfølgende er blevet trukket tilbage?

Svar fra tirsdag den 30. maj 2023
Svaret er kommet
Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024