Partier ryster på hovedet over socialministers forsvar af omdiskuteret lovbehandling: “Det er arrogant”

Pernille Rosenkrantz-Theil er både arrogant og uden selvrefleksion, mener SF og Danmarksdemokraternes ordførere, efter de har læst ministerens svar til præsidiet om den kritiserede proces omkring nye magtanvendelsesregler. 

Socialminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) kan ikke genkende ordførernes kritik af, at lovbehandlingen af magtanvendelsesreglerne har været forceret. Det skriver hun i sit svar på klagen til Folketingets formand. 
Socialminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) kan ikke genkende ordførernes kritik af, at lovbehandlingen af magtanvendelsesreglerne har været forceret. Det skriver hun i sit svar på klagen til Folketingets formand. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Simon Lessel

De formelle tidsfrister er overholdt, og processen har ikke været forceret.

Sådan lyder forsvaret fra socialminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) i et svar til Folketingets formand på den klage, som flere partier rettede over ministeren kort før sommerferien.

Derfor kan jeg heller ikke genkende, at der har været tale om en forceret proces.

Pernille Rosenkrantz-Theil
Socialminister, Socialdemokratiet

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024