Om  
Jeppe Højberg Sørensen

Altinget Idræt får ny redaktør

Jeppe Højberg Sørensen overtager redaktøransvaret for Altinget Idræt efter en intern rokade.

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Johan Auken Alstrup

Fra 1. marts får Altinget Idræt ny redaktør, når Jeppe Højberg Sørensen overtager det daglige ansvar for Altingets nichemedie om idræt og politik.

Den nye redaktør er kandidat i politisk kommunikation fra CBS og har tidligere skrevet om idræt og samfund for en lang række danske medier som freelancejournalist. Hvis du husker ham fra disse spalter, skyldes det, at han tidligere har ageret kommentarskribent på Altinget Idræt.

Siden september 2023 har Jeppe Højberg Sørensen været ansat som debatredaktør på Altinget, men har ved lejlighed også bidraget til Altinget Idræt. Nu glæder han sig til at følge den idrætspolitiske udvikling endnu tættere.

"OL og de politiske implikationer for de danske forbund kommer til at fylde i dækningen i de kommende måneder, og så vil vi naturligvis fortsætte med at forfølge de dagsordener, der optræder på den danske hjemmebane," siger Altinget Idræts nye redaktør og uddyber:

"Det gælder alt fra spørgsmålet om spilreklamer til regeringens mål om at gøre det bureaukratiske liv lettere for idrætsorganisationerne. Men det gælder i høj grad også de diskussioner på Christiansborg og i kommunerne, der forbinder idrætten med andre politikområder, eksempelvis uddannelsespolitikken og sundhedspolitikken."

Stillingen hos Altinget Idræt overtages fra Rasmus Løppenthin, som bliver redaktør for Børn og Ældre. Jeppe Højberg Sørensen fortsætter samtidig som debatredaktør.

Jeppe Højberg Sørensen kan kontaktes på [email protected].

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024