Om  
Ricky Thomsen

Altingets salgschef kåret som Talent 100

TALENT: Når Berlingske onsdag udkommer med sit magasin "Talent 100" for 2016, vil Altingets nye salgschef, cand.merc. Ricky Thomsen (29), Frederiksberg være på den gyldne liste.

Redaktionen

"Han er ekstremt dygtig og ambitiøs på firmaets vegne, og så har han en behagelig attitude."

Med de ord blev Altingets nye salgschef i Danmark og Sverige, Ricky Thomsen, indstillet af udgiver Rasmus Nielsen til Berlingskes 12 år gamle konkurrence "Talent 100" for Danmarks bedste erhvervsledere under 35 år.

Og det lykkedes. Tirsdag blev Ricky Thomsen fejret sammen med de 99 andre unge, danske talenter ved en fest hos Audi Danmark i Gladsaxe.

"Først og fremmest er det et spørgsmål om at simplificere salg. Det gælder om at lytte og forstå kundens behov i stedet for kun at se produktet som guld i sig selv", forklarer Ricky Thomsen, der bl.a. også har ansvar for Altingets nye, succesrige netværkgrupper og omfattende folkemøde-aktiviteter

Ricky Thomsen var tidligere admisssions manager for netværksvirksomheden Institut for Selskabsledelse.

Ved talenttræffet oplyste Berlingske-chefredaktør Jens Grund, at der var valgt talenter mellem 300 indstillede kandidater.

Just-Eats stifter Jesper Buch holdt et engageret og personligt, timelangt indlæg for talenterne, hvor han opfordrede til: "1) Kick ass. 2) Sov. 3) Og igen." Og han afviste, at der overhovedet er noget, der hedder held. Det handler derimod om at eksekvere, opbygge processer og arbejde hårdt. Han oplyste, at hans årlige renteindtægter efter salg af sin virksomhed er 185 mio. kr. Dog uden at han i dag er milliardær.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ricky Thomsen

Fhv. kommerciel direktør, Altinget.dk, Altinget.se & Mandag Morgen
cand.merc. (CBS. 2012)









Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024