Om  
Peter Rasmussen
Mette Uglebjerg

Circle K finder ny direktør internt

Peter Rasmussen, der kommer fra en stilling som brændstofdirektør, er ny administrerende direktør i Circle K. 

Peter Rasmussen har været brændstofdirektør i Circle K i 25 år. Nu er han tankstationskædens nye administrerende direktør.
Peter Rasmussen har været brændstofdirektør i Circle K i 25 år. Nu er han tankstationskædens nye administrerende direktør.Foto: Circle K
Agnes Weber Cortzen

Efter en periode som konstitueret direktør, er Peter Rasmussen endegyldigt blevet udnævnt som administrerende direktør i Circle K.

Det sker efter forhenværende direktør Mette Uglebjerg forlader posten, til fordel for en rolle i benzinkædens globale ledelse.

Det oplyser Circle K i en pressemeddelelse.

Peter Rasmussen har været brændstofdirektør i det daværende Statoil – og senere Circle K – siden 1998. Han har inden da været direktør i OW Bunker Singapore.

I sin nye stilling skal Peter Rasmussen stå i spidsen for den grønne omstilling af tankstationskæden, der er blandt landet største med 2.800 medarbejdere og 436 stationer.

"Vi vil gøre opladning af elbiler lige så enkelt som at tanke benzin eller diesel. Med vores omfattende netværk af stationer har vi en enestående mulighed for at bidrage til den grønne omstilling i Danmark," udtaler Peter Rasmussen.

Peter Rasmussen er tiltrådt sin nye stilling.

{{toplink}}
Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Transport

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024