Om  
Søren Kudahl
Sabrina Drevsfeldt Theil

DA henter ny presse- og mediechef hos Lederne

Søren Kudahl er ny presse- og mediechef hos Dansk Arbejdsgiverforening. Han ser frem til at være en del af DA ved de private overenskomstforhandlinger, der finder sted næste år.

Foto: Lederne
Mathilde Brieghel

Fra 1. marts begynder Søren Kudahl i stillingen som presse- og mediechef i Dansk Arbejdsgiverforening.

Det oplyser han til Altinget.

"Jeg ser meget frem til at begynde i DA og arbejde for, at det bliver endnu mere attraktivt at drive virksomhed i Danmark," fortæller han til Altinget.

45-årige Søren Kudahl kan trække på sin erfaring inden for arbejdsgiverområdet fra sin stilling som pressechef i Ledernes Hovedorganisation, hvor han har været siden oktober 2018. Tidligere var han i KL, hvor han blandt andet igangsatte nyhedsbrevet Momentum.

"Jeg har gennem hele mit arbejdsliv arbejdet med arbejdsmarkedsområdet på den ene eller anden måde," fortæller Søren Kudahl. "Arbejdsmarkedsstoffet og overenskomstforhandlinger har altid fascineret mig, og derfor glæder jeg mig også utrolig meget til at blive en del af DA-holdet ved de private overenskomstforhandlinger næste år."

Søren Kudahl overtager stillingen fra Sabrina Drevsfeldt Theil, der i januar 2022 i stedet blev chef for Public Affairs.

{{toplink}}
Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Arbejdsmarked

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024