Om  
Mette Qvist

EjendomDanmark hyrer tidligere direktør for Rådet for Bæredygtigt Byggeri

Administrerende direktør for Rådet for Bæredygtigt Byggeri, Mette Qvist, bliver underdirektør i EjendomDanmark. I sin nye rolle skal hun løfte organisationens fokus på bæredygtighed.

Administrerende direktør for Rådet for Bæredygtigt Byggeri, Mette Qvist, skal i en ny rolle som underdirektør hos EjendomDanmark stå for at fremme bæredygtighed.
Administrerende direktør for Rådet for Bæredygtigt Byggeri, Mette Qvist, skal i en ny rolle som underdirektør hos EjendomDanmark stå for at fremme bæredygtighed.Foto: EjendomDanmark
Lærke Møller Hansen

Mette Qvist skal beholde bæredygtighedsbrillerne på.

Hun ansættes nemlig 1. maj som underdirektør i EjendomDanmark med formålet om at arbejde med ESG-indsats og skal dermed spille en afgørende rolle i at flytte organisationen i en mere bæredygtig retning.

Det skriver EjendomDanmark i en pressemeddelelse.

Ansættelsen sker i kraft af det øgede fokus på grønne ambitioner i branchen og nye krav i lovgivningen. Derfor vil man fra organisationens side understøtte medlemmerne i arbejdet mod at sikre en mere bæredygtig og ansvarlig ejendomsbranche.

Ifølge Mette Qvist er det netop chancen for at gøre en forskel, som driver hende.

”For mig er der en stor drivkraft i at være med til at gøre en forskel ude i virkeligheden, og det får jeg i min kommende rolle en unik mulighed for,” udtaler Mette Qvist og afslutter:

”Jeg glæder mig til at møde både nye og velkendte ansigter blandt medlemmer og samarbejdspartnere – og ikke mindst til at skubbe på det samlede ESG-område for branchens bedste.”

Det er også branchens ønske om at sikre mere bæredygtighed, som ifølge EjendomDanmarks administrerende direktør, Peter Stenholm, er en af organisaitionens overordnede ambitioner.

”I den virkelighed, hvor medlemmerne agerer, er bæredygtighed og ESG-indsatser langt mere komplekse, end de er i et direktiv eller en lovtekst. Derfor er jeg meget glad for, at vi nu får en unik ressource ind, som kan understøtte EjendomDanmark og ejendomsbranchen i den grønne omstilling, som vi står midt i,” oplyser Peter Stenholm.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024