Om  
Jens Bjørn Andersen
Astrid Haug

Formand for Nordea-fonden valgt ind i bestyrelsen for Unicef Danmark

Jens Bjørn Andersen er nyt bestyrelsesmedlem i Unicef Danmark. Resten af bestyrelsen er blevet genvalgt.

Forman for Tietgenfonden og Nordea-fonden Jens Bjørn Andersen er nyt medlem ved Unicef Danmarks bestyrelsesbord.
Forman for Tietgenfonden og Nordea-fonden Jens Bjørn Andersen er nyt medlem ved Unicef Danmarks bestyrelsesbord.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Johan Auken Alstrup

For mindre end en måned siden blev Jens Bjørn Andersen bestyrelsesformand i Stark. Nu er Nordea-fondens formand nyt medlem i Unicef Danmarks bestyrelse.

Det oplyses på Linkedin.

"Jeg har altid været imponeret over den forskel, som Unicef gør for børn i hele verden. Og derfor er jeg både stolt og ydmyg over at kunne sige, at jeg netop er blevet valgt ind i bestyrelsen for Unicef Danmark," skriver det nye bestyrelsesmedlem og fortsætter:

"Det er mit håb, at jeg sammen med de andre ligesindede bestyrelsesmedlemmer kan være med til at skabe positive forandringer for børn i nær og fjern – også i Danmark og Grønland."

Foruden sine andre poster er Bjørn Andersen også formand for Tietgenfonden. Han er tidligere administrerende direktør i logistikvirksomheden DSV, hvor han var tilknyttet i mere end 35 år.

Jens Bjørn Andersen blev valgt ved Unicef Danmarks bestyrelsesmøde. Her blev de øvrige bestyrelsesmedlemmer genvalgt, ligesom Søren Skibsted og Astrid Haug blev genvalgt som henholdsvis næstforperson og forperson.

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Transport

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024