Om  
Mads Espersen Lyager

Organisationen Mentorbarn ansætter sekretariatschef

Mads Espersen Lyager indtræder i rollen som sekretariatschef hos Mentorbarn per 1. maj.

Sabine Dybdahl Christoffersen

Mentorbarn hyrer Mads Espersen Lyager som sekretariatschef per 1. maj til en nyoprettet stilling. 

Det oplyser Mentorbarn i en pressemeddelelse

Med den nye stilling ønsker Mentorbarn at kunne fortsætte sin vækst, så de kan sikre at endnu flere anbragte børn og unge kan få et tilbud om at få en mentorfamilie.

Efter den politiske aftale Børnene Først har Mentorbarn oplevet en markant større efterspørgsel fra kommunerne, som de håber, at de kan leve op til med den nye stilling.

"Hos Mentorbarn får jeg mulighed for at kombinere min sociale indignation med mine erfaringer og interesse for organisationsudvikling og ledelse. Mentorbarn har nemlig store ambitioner om at skabe meningsfulde relationer for langt flere udsatte børn, og det er de vækstambitioner, jeg skal bidrage til at realisere," skriver han på LinkedIn

Mads Espersen Lyager kommer fra en stilling som programchef i Egmont Fonden, hvor han har været i de sidste fire år. Her stod han blandt andet for Egmont Fondens spireprogram, der har fokus på at skabe vækst og udvikling i mindre civilsamfundsorganisationer.

Samtidig har Mads Espersen Lyager stor erfaring med frivilligt og socialt arbejde. Han har tidligere været landsformand for Ungdommens Røde Kors, næstformand i Frivilligrådet og har desuden siddet i bestyrelsen for blandt andet Center for Frivilligt Socialt Arbejde og Børnesagens Fællesråd.

I stillingen skal Mads Espersen Lyager udgøre ledelsesteamet sammen med foreningens stifter og nuværende direktør, Ditte Reedtz.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024