Om  
Ann-Sofie Bech von Hielmcrone
Helle Jarlmose

Ny KFUK-generalsekretær starter i det nye år

48-årige Ann-Sofie Bech von Hielmcrone afløser Helle Jarlmose som generalsekretær hos KFUK's Sociale Arbejde i København. Helle Jarlmose meddelte tidligere på året, at hun efter 13 år havde valgt at trække sig for at gå på pension. 

Den 3. januar 2022 sætter en ny generalsekretær sig i stolen på hovedkontoret hos KFUK's Sociale Arbejde i København efter Helle Jarlmose
Den 3. januar 2022 sætter en ny generalsekretær sig i stolen på hovedkontoret hos KFUK's Sociale Arbejde i København efter Helle JarlmoseFoto: KFUM/KFUK
Thor Stefansson Hiis

Den 3. januar 2022 sætter en ny generalsekretær sig i stolen på hovedkontoret hos KFUK's Sociale Arbejde i København efter Helle Jarlmose, som efter 13 år i spidsen for organisationen, har valgt at gå på pension.

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Ann-Sofie Bech von Hielmcrone som hendes afløser, skriver organisationen i en pressemeddelelse. 

Ann-Sofie Bech von Hielmcrone er uddannet jurist og kommer fra en stilling som Kontorchef for Faglig Understøttelse og Kvalitetssikring i Sociale forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune.

"Ann-Sofie er utrolig velkvalificeret til stillingen og har både professionelt og personligt de kompetencer, der skal til for at kunne lykkes med at skabe endnu større opbakning til organisationens fortalerarbejde, ligesom vi er sikre på, at hun internt vil kunne sikre den sammenhængskraft, som er så vigtig for en organisation som KFUK's Sociale Arbejde, der er vokset utrolig meget de seneste år”, siger Landsformand Annette Blynél.

Ann-Sofie Bech von Hielmcrone har tidligere arbejdet som projektleder i Københavns Kommune, hvor hun har haft ansvar for etableringen af lægeordineret heroin, ligesom hun i en periode har været ansat i Asylafdelingen hos Dansk Røde Kors og har været med til at starte et Safehouse for handlede kvinder. Dermed har Ann-Sofie Bech von Hielmcrone et indgående kendskab til målgruppen og de komplekse problemstillinger, som mange socialt udsatte mennesker kæmper med.

”Jeg ser meget frem til at være med til at bevare og udvikle en organisation, der qua sin faglighed og sit værdimæssige ståsted, kan bidrage til at skabe et samfund, hvor færre mennesker havner i udsatte sociale positioner og hvor de, der alligevel gør det, kan få den hjælp de har brug for, for få et bedre liv.”, siger Ann-Sofie Bech von Hielmcrone.

KFUK's Sociale Arbejde driver en række tilbud, herunder Reden i København, Odense, Aarhus, Aalborg og Esbjerg samt Reden International og RedenUng, tre kvindekrisecentre med forskellige målgrupper, en række herberger med forskellige målgrupper samt Kontaktcentret Vesterbro.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024