Altinget logo
Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent
Om  
Morten Duus-Larsen
Torsten Schack Pedersen

Nyt ministerium finder midlertidig departementschef i Justitsministeriet

Afdelingschef i Justitsministeriet Morten Duus-Larsen er fungerende departementschef i det nyoprettede Ministerium for Samfundssikkerhed og Beredskab.

Den midlertidige departementschef skal opbygge Ministeriet for Samfundssikkerhed og Beredskab i samarbejde med beredskabsminister Torsten Schack Pedersen.
Den midlertidige departementschef skal opbygge Ministeriet for Samfundssikkerhed og Beredskab i samarbejde med beredskabsminister Torsten Schack Pedersen.Foto: Arthur J. Cammelbeeck

Det bliver Morten Duus-Larsen, der skal stå i spidsen for opbyggelsen af det nye Ministerium for Samfundssikkerhed og Beredskab.

Den garvede embedsmands fra Justitsministeriet er nemlig fungerende departementschef i et af Danmarks nyeste ministerier.

Det oplyser han på Linkedin.

"Torsdag morgen i denne uge tiltrådte jeg som fungerende departementschef i det nye Ministeriet for Samfundssikkerhed og Beredskab," skriver Duus-Larsen og fortsætter:

"Jeg glæder mig helt vildt til at møde alle de dygtige og dedikerede medarbejdere på området og til at understøtte den nye minister i sit arbejde."

Læs også

Morten Duus-Larsen kommer fra en stilling som afdelingschef i Justitsministeriet, som han sammenlagt har været tilknyttet i otte år.

Derudover har han fra 2022-2024 været medlem af Cybersikkerhedsrådet og har tidligere været tilknyttet blandt andet Udlændinge- og Integrationsministeriet samt Flygtningenævnet.

Regeringen annoncerede 28. august, at den ville oprette tre nye ministerier.

Her får Ministeriet for Samfundssikkerhed og Beredskab opgaver fra Forsvarsministeriet, Justitsministeriet, Finansministeriet, Erhvervsministeriet, Miljøministeriet, Digital- og Ligestillingsministeriet, Uddannelses- og Forskningsministeriet samt Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Torsten Schack Pedersen (V) er udpeget til posten som minister for samfundssikkerhed og beredskab.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Duus-Larsen

Fg. departementschef, Ministeriet for Samfundssikkerhed og Beredskab, ekstern lektor, CBS (erhvervsret)
cand.jur. (Københavns Uni. 2008)

Torsten Schack Pedersen

Minister for samfundssikkerhed og beredskab, MF (V)
HH (Nordvestjysk Handelsgymnasium 1995), cand.polit. (Københavns Uni. 2004)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024