Om  
Ulla Gramstrup
Claus Steen Madsen

Odsherred Kommune ansætter ny direktør

Ulla Gramstrup er ansat i en nyoprettet stilling som direktør i Odsherred Kommune. Hun tiltræder 1. marts 2023 og indgår i kommunens direktion sammen med kommunaldirektør Claus Steen Madsen og direktør Torben Greve.

Ulla Gramstrup har 20 års ledererfaring, herunder 14 år i topledelsen af Københavns, Greve og Egedal Kommune.
Ulla Gramstrup har 20 års ledererfaring, herunder 14 år i topledelsen af Københavns, Greve og Egedal Kommune.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Kasper Valentin Poulsen

Et enigt ansættelsesudvalg indstillede Ulla Gramstrup til Økonomiudvalget og Byrådet i Odsherred Kommune. Hun tiltræder 1. marts og indgår i kommunens direktion sammen med kommunaldirektør Claus Steen Madsen og direktør Torben Greve.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Ulla Gramstrup ser frem til at blive en del af holdet i Odsherred Kommune:

"Jeg blev især motiveret til at søge på grund af de stærke lokale fællesskaber og den samarbejdsånd, som kendetegner Odsherred. Det er min erfaring fra mit virke som leder, at det netop er ved at tænke i helhedsorienterede løsninger, tillid og tværgående samarbejde, at vi kan skabe resultater – til gavn for borgerne,” siger Ulla Gramstrup.

Kommunaldirektør Claus Steen Madsen er glad for at have fået Ulla Gramstrup med på holdet:

"Når vi har valgt Ulla, så er det ikke mindst fordi hun igen og igen gennem sin flotte toplederkarriere har udvist strategisk udsyn og opnået stærke resultater. Ikke mindst når det handler om strategisk forandringsledelse og at skabe organisatorisk sammenhængskraft, helhedstænkning og at bringe fagligheder sammen i tværgående samarbejde," siger kommunaldirektøren og fortsætter:

"Vi er overbevist om at Ulla er den rette person til opgaven og at hun kan medvirke til at udvikle os i Odsherred Kommune. Vi glæder os til at byde hende velkommen.”

Ulla Gramstrup er uddannet akademiingeniør med videreuddannelse i International Virksomhedsledelse og Økonomi samt flere lederuddannelser. Hun har 20 års ledererfaring, herunder 14 år i topledelsen af Københavns, Greve og Egedal Kommune.

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Kommunal

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024