Om  
Niddal El-Jabri

Tidligere direktør i Mino Danmark skifter til "drømmejobbet"

Niddal El-Jabri er ny seniorrådgiver for kampagner i kommunikationsbureauet Operate. 

Som direktør i Mino Danmark arbejde Niddal El-Jabri for at styrke minoritetsetniske danskeres muligheder.
Som direktør i Mino Danmark arbejde Niddal El-Jabri for at styrke minoritetsetniske danskeres muligheder.Foto: Celina Dahl/Ritzau Scanpix
Johan Auken Alstrup

"Jeg har 'endelig' fået tilbudt drømmejobbet."

Sådan starter Niddal El-Jabri sit Linkedin-opslag.

"For næsten et år siden ringede jeg til Anders Dybdal og fortalte ham, at jeg gerne ville være en del af det forandingsbureau han og de andre hos Operate har skabt. På mandag sker det så," fortsætter han.

Niddal El-Jabri er nemlig den nyeste seniorrådgiver i kommunikationsbureauet Operate, der rådgiver virksomheder, fonde, organisationer og myndigheder med at løse komplekse problemer.

"Operate er netop udkommet med en ny strategi, der blandt andet handler om at lave 1000 små revolutioner, for blandt andet ligestilling i hele samfundet, social mobilitet og tryghed for alle. Dagsordener, der har optaget det meste af min tid de sidste knap ti år," skriver Niddal El-Jabri, der hos Operate skal have fokus på kampagner.

Og det er sandelig ligestilling, social mobilitet og tryghed, der har fyldt i El-Jabri professionelle liv. Fra 2016 - 2020 var han administrerende direktør i civilsamfundsorganisation Mino Danmark, der arbejder for at styrke minoritetsetniske danskeres muligheder, stemmer og samfundsdeltagelse.

Siden har den nye seniorrådgiver blandt andet været tilknyttet Liberate Agency og Develop Diverse.

Niddal El-Jabri er uddannet i procesøkonomi og værdikædeledelse fra VIA University College.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024