Om  
Christian Vinther

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen finder ny vicedirektør

Christian Vinther har mere end 25 års erfaring i it og bliver nu vicedirektør i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, hvor han skal stå i spidsen for it-systemer.

Christian Vinther er trådt ind ad døren i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen som ny vicedirektør. Her skal han have ansvar for SU-systemer, it-systemer og digitalisering.

Det oplyser Uddannelses- og Forskningsstyrelsen på LinkedIn.

Læs også

”Jeg ser virkelig frem til arbejdet med en god og effektiv SU-administration – og til opgaverne med at drifte, udvikle og modernisere vores store it-projekter og -systemer i samarbejde med styrelsens dygtige og engagerede medarbejdere,” fortæller Christian Vinther.

Som vicedirektør skal Christian Vinther desuden stå i spidsen for Uddannelses- og Forskningsstyrelsens arbejde med informationssikkerhed, databeskyttelse og cybersikkerhed.

Christian Vinther kommer fra en stilling som underdirektør i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og har mere end 25 års erfaring inden for it, blandt andet fra Novo Nordisk og Skatteministeriet.  

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christian Vinther

Vicedirektør, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024