DSU: Skuffende at S vil tillade købe-sex

DSU mener, at et forbud mod køb af sex vil være at sende et signal om at det at bruge prostituerede er helt uacceptabelt. Det vil være første skridt på vejen til helt at stoppe de forfærdelige overgreb. DSU har taget det op med moderpartiets forretningsudvalg, forud for partiets præsentation af et nyt ligestillingsudspil.

Jeg synes det er vattet, at Socialdemokraterne ikke tør arbejde videre med et forbud. Det er på tide, at vi trækker nogle klare streger i sandet: Sex er ikke en vare, og vi vil ikke have et samfund, hvor kvinder er til salg

Kristian Madsen
DSU-formand
Kristian Madsen, forbundsformand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom er dybt skuffet over, at Socialdemokraternes nye ligestillingsudspil samtidig betyder et farvel til forslaget om at gøre det ulovligt at besøge en prostitueret.

Ligestillingsudspillet præsenteres officielt på Christiansborg i morgen.

Kristian Madsen mener fortsat, at det er nødvendigt at straffe kunderne for at købe sex.

"Jeg synes det er vattet, at Socialdemokraterne ikke tør arbejde videre med et forbud. Det er på tide, at vi trækker nogle klare streger i sandet: Sex er ikke en vare, og vi vil ikke have et samfund, hvor kvinder er til salg, siger han i en pressemeddelelse.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024