Europa-Parlamentet forestår medietræning

4-5 spidskandidater har anvendt Europa-Parlamentets eget tilhud om medietræning forud for valget. I alt 30 kandidater er for offentlige midler blevet trænet i interview- og skærmteknik af tidligere DR-journalist.
Rasmus Nielsen

Vi havde i forvejen en journalist tilknyttet valgkampen, som havde nogle frie ressourcer hér til sidst. Så det finder jeg er en fornuftig anvendelse.

Søren Søndergaard
Informationschef, Europa-Parlamentet
30 af de 142 opstillede EP-kandidater har indtil nu taget imod Europa-Parlamentets tilbud om gratis medietræning i København forud for valget på søndag. Halvdelen af spidskandidaterne har været på skolebænken.

Som noget nyt har Parlamentets kontor i år tilbudt alle kandidater et kursus i et begå sig i medierne. Kurset omfatter interview- og skærmtræning, oplyser informationschef Søren Søndergaard.

"Straks, vi sendte invitationen ud, meldte der sig 20 kandidater. Det tyder på et stort behov," siger den erfarne EU-embedsmand til Altinget.dk.

Er det en myndigheds opgave et gøre noget for nogen, der ikke er valgt - Folketinget vil f.eks. ikke røre ved politikere, før de er valgt?

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024