Færre vil have Fogh som statsminister

NYHED: Tilslutningen til Anders Fogh Rasmussen (V) som statsminister er faldet med godt 4,4 procentpoint over den seneste måned, viser en frisk meningsmåling. Helle Thorning-Schmidt (S) går frem med 3,1 procentpoint.
Kaare Sørensen
Anders Fogh Rasmussen (V) er fortsat danskernes foretrukne statsminister, selv om hans opbakning er faldet i november. Det viser en sammenligning af meningsmålinger.

Tilslutningen til Anders Fogh Rasmussen er således den laveste, siden Altinget i september begyndte at spørge til danskernes foretrukne statsminister.

Målingen viser også en fremgang til Helle Thorning-Schmidt (S) på 3,1 procentpoint, men det er vigtigt at bemærke, at målingen er foretaget medio november og dermed ikke viser en eventuel fremgang som følge af Socialdemokraternes succesfulde kommunalvalg.

Meningsmålingen fra A&B Analyse er foretaget blandt henholdsvis 1260, 1028 og 937 borgere, der er udvalgt, så de er dækkende for den danske demografi.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024