Her er de nye skribenter til Altinget Fonde

Mød de fire nye skribenter, der året ud vil bidrage til debatten på Altinget Fonde.

Altinget Fonde byder velkommen til det nye kommentarhold, der består af Hanne Elisabeth Rasmussen, Søren Kaare-Andersen, Christine Buhl Andersen og Anne Skorkjær Binderkrantz.
Altinget Fonde byder velkommen til det nye kommentarhold, der består af Hanne Elisabeth Rasmussen, Søren Kaare-Andersen, Christine Buhl Andersen og Anne Skorkjær Binderkrantz.Foto: Fondenes videnscenter, Bikubenfonden og Ulrik Jantzen
Sophie Bavnhøj

Dette efterår er debatten på Altinget Fonde særligt præget af emner som det gode bestyrelsesarbejde, fondenes rolle i samfundet og fri forskning.

På samme tid har bevillinger til grønne udviklingsprojekter, kapitalfondenes magt på boligmarkedet og investeringer i kulturen skabt debat. 

Derfor har Altinget Fonde samlet et hold af nye skribenter, der året ud vil se nærmere på en række af emnerne og bidrage til debatten med perspektiver fra hvert deres felt og position.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024