Ny rapport fra Videnskabernes Selskab: Den faglige rådgivning på Slotsholmen får dårlige og dårlige kår

Der er for få fagspecialister på Slotsholmen, og den faglighed der skal rådgive ministerierne, bliver år for år udhulet. Der er brug for at stoppe en forkert udvikling, skriver Videnskabernes Selskab i en ny rapport. 

Minksagen viser ifølge professor emeritus Peter Harder, at beslutninger ikke altid tages i overensstemmelse med det videnskabelige konsensus.
Minksagen viser ifølge professor emeritus Peter Harder, at beslutninger ikke altid tages i overensstemmelse med det videnskabelige konsensus.Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Chris Lehmann

 

Der er for få fagspecialister på Slotsholmen, og den faglighed der skal rådgive ministerierne, bliver år for år udhulet. Der er brug for at stoppe en forkert udvikling, skriver Videnskabernes Selskab i en ny rapport.

Ppolitikerne risikerer at handle i blinde, fordi det faglige fundament i ministerierne og den myndighedsrettede forskning bliver dårligere år for år.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024