Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Hørsholm skraber bunden i liste om erhvervsvenlighed: Her er borgmesterens forklaring

I en ny undersøgelse om virksomheders vilkår i landets kommuner indtager Hørsholm Kommune sidstepladsen. Men det er ikke noget, der bekymrer borgmesteren. Når man måler på de parametre, giver det god mening, siger han.

"Vi bliver aldrig en af de bedste erhvervskommuner, og det skal vi heller ikke være," siger borgmester i Hørsholm Kommune, Morten Slotved (K).
"Vi bliver aldrig en af de bedste erhvervskommuner, og det skal vi heller ikke være," siger borgmester i Hørsholm Kommune, Morten Slotved (K).Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Jonas Wiinblad Overgaard

"Vi bliver aldrig en af de bedste erhvervskommuner, og det skal vi heller ikke være."

Sådan lyder reaktionen fra borgmester i Hørsholm Kommune, Morten Slotved (K), efter at kommunen indtager sidstepladsen i en undersøgelse om erhvervsvenlige kommuner lavet af DI.  

Ifølge borgmesteren giver det nemlig god mening, at Hørsholm Kommune er at finde længere nede på listen, når man ser på de parametre, som DI har målt på i udarbejdelsen af undersøgelsen. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024