Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Kommunale klimamål er økonomernes hovedpine, men får ros af klimaforsker: ”Vi arbejder i en kompleks, mudret, ineffektiv virkelighed”

Økonomerne siger, det er spild af tid. Alligevel har alle kommuner på nær én deres egen klimapolitik. Altinget var med på Klimafolkemøde i Middelfart for at tage temperaturen på de næste skridt i den lokale grønne omstilling.

Debat om forbrug, adfærd og retfærdighed i den lokale grønne omstilling ved årets Klimafolkemøde i Middelfart.
Debat om forbrug, adfærd og retfærdighed i den lokale grønne omstilling ved årets Klimafolkemøde i Middelfart.Foto: Simon Friis Date/Altinget
Simon Friis Date

Klokken er kun 11, og det er allerede så varmt på Klimafolkemødet i Middelfart, at de ledige pladser på bænkene foran grøn scene brænder baglårene, når man sætter sig.

Oppe på scenen sidder Julie Leth, der er chef for KL’s klimaprogram, Klimaalliancen, og Mads Ejsing, der er postdoc i statskundskab ved Københavns Universitet, klar til at tale om forbrug, adfærd og retfærdighed i den lokale grønne omstilling.

Det, vi har brug for nu, er at starte en samtale om næste skridt i klimapolitikken.

Mads Ejsing
Postdoc, Københavns Universitet

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024