Her er de fem mest læste debatindlæg på Altinget Sundhed

Sundhedsvæsenets - og særligt psykiatriens - store udfordringer har været genstand for meget politisk diskussion det seneste år - også her på Altinget Sundhed. Læs eller genlæs årets fem mest populære debatindlæg her.

Det er udfordringer i flere dele af sundhedsvæsenet, der har fyldt mest i debatten på Altinget Sundhed det seneste år. Her får du de fem mest læste debatindlæg.<br>
Det er udfordringer i flere dele af sundhedsvæsenet, der har fyldt mest i debatten på Altinget Sundhed det seneste år. Her får du de fem mest læste debatindlæg.
Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

 

Sundhedspolitikken har fyldt meget i det forgangne år - både i valgkampen, men også som efterdønninger af sygeplejerskestrejken, corona og skyderiet ved Fields'. Det kan også ses i årets mest læste debatindlæg på Altinget Sundhed, hvor udfordringerne for både psykiatri, præhospitaler og arbejdsmiljø bliver tydelige.

Her er årets fem mest læste debatindlæg på Altinget Sundhed:

 

Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix
 

Alle vil til før alle i sundhedsvæsenet, selvom man ikke fejler noget alvorligt, og det efterlader en hob af udslidte og nedslidte ansatte, lød det i oktober fra Morten Ziebell, lægefaglig vicedirektør på Sjællands Universitetshospital.

I stedet for bare at ansætte flere hænder, er der ifølge Morten Ziebell brug for, at vi stopper op og fjerner alt det, der ikke giver værdi for patienterne. For ellers vil systemet en dag kollapse.

"Vi kan ikke bare bruge mennesker, som var de kul eller kolde kontanter. Vi kan ikke se på det som human ressources. Vi har allerede, som konsekvens af den stigende mængde opgaver, steder i landet, der er så klemt på mennesker i sundhedsvæsenet, at de bliver syge - bliver syge af at passe syge mennesker. Det giver ikke mening."

Læs indlægget her.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024