Om  
Anne-Marie Engel

Leo Fondet udvider uddelingsteamet med to profiler

Der er vokseværk i Leo Fondets uddelingsteam, der forventer at fordoble sine bevillinger i fremtiden.

<div><div><div><div>Sektionsleder i Styrelsen for Patientsikkerhed Eva Benfeldt er nyt medlem af Leo Fondets uddelingsorgan.</div></div></div></div>
Sektionsleder i Styrelsen for Patientsikkerhed Eva Benfeldt er nyt medlem af Leo Fondets uddelingsorgan.
Foto: Pressefoto/Leo Fondet
Johan Auken Alstrup

Eva Benfeldt og Eva Bang-Hansen tiltræder Leo Fondets uddelingsteam.

Det oplyses i en pressemeddelelse.

Fonden planlægger at fordoble sine uddelinger til omkring 500 millioner kroner årligt fra 2030, og i den forbindelse er de nye kræfter hentet ind.

Eva Benfeldt er ansat som ledende forskningschef, hvor hun skal bidrage med ekspertise inden for klinisk og eksperimentel forskning i hud og hudsygdomme. Hun vil få ansvaret for at koordinere Leo Fondets bevillinger, herunder at håndtere videnskabelige og administrative aspekter.

Benfeldt kommer med erfaring som overlæge i klinisk dermatologi på Gentofte Hospital og Roskilde Sygehus. Hun er speciallæge i dermatologi og ph.d. i medicin fra Københavns Universitet.

Eva Bang-Hansen tiltræder posten som videnskabelig ledelsesassistent. Her vil hun blandt andet stå for den løbende kontakt med nuværende bevillingshavere og potentielle ansøgere samt være ansvarlig for udvikling og administration af Fondets ansøgnings- og bevillingssystemer.

Bang-Hansen har tidligere arbejdet med forskningsformidling og ledelsesbetjening i Videnskabernes Selskab og har efterfølgende blandt andet været ansat i Rådet for Bæredygtigt Byggeri og Symbion.

"Vi er meget glade for at byde Eva Benfeldt og Eva Bang-Hansen velkommen til vores uddelingsteam. Med de to Eva'er ombord er vi godt rustet til at realisere vores ambitioner og gøre en endnu større forskel for mennesker med hudsygdomme," siger Anne-Marie Engel, forskningsdirektør i Leo Fondet.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024