Ny S-formand i Hammerlev vil gyde olie på vandene

Harry Schrøder er blevet ny formand for Socialdemokraterne i Hammelev og håber på at kunne bidrage til et bedre fremtidigt samarbejde mellem områdets partiforeninger.

 

Minna Møbjerg Stevnhoved

Harry Schrøder afløser den mangeårige socialdemokratiske formand i Hammerlev, Markvad Hovmøller. Det skriver Jydske Vestkysten.

Markvad Hovmøller er tidligere borgmester i Vojens Kommune og valgte ikke at genopstille ved kommunalvalget i 2013. Formandsskiftet har således været længe undervejs, og Markvad Hovmøller er nu flyttet til Korsør.

Harry Schrøder forklarer, at den vigtigste opgave for partiforeningen i det kommende år bliver at sikre et godt valg til partiets folketingskandidat, Jesper Petersen.

Derudover nævner Harry Schrøder det anspændte forhold mellem de to store partiforeninger i kommunen, Vojens og Haderslev, og håber, at Hammerlev som mellemliggende forening kan bidrage til at forbedre forholdet:

”Det er spild af god energi. Vi er jo alle i den samme kommune. Her i Hammelev bor vi midt imellem. Hvis man vil, vil jeg da gerne agere olie. For jeg synes, at vi skal se at komme videre,” siger Harry Schrøder.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024