Om  
Benedicte Galbo

Partner hos Kammeradvokaten går på pension

Utallige sager ved Højesteret og landsretterne har advokat Benedicte Galbo ført hos Kammeradvokaten. Nu har hun valgt at gå på pension.

Sara Ridder

Efter mange år i advokatbranchen og hos Kammeradvokaten, trækker den 69-årige Benedicte Galbo sig tilbage for at gå på pension. Det skriver Kammeradvokaten i en nyhed.

Benedicte Galbo er uddannet cand.mag. i spansk og portugisisk og underviste i sprogene i flere år, før hun i 1982 skiftede kurs og fik en kandidatgrad i jura fra Københavns Universitet.

Efter jurastudierne blev Benedicte Galbo advokatfuldmægtig hos Kammeradvokaten og blev specialiseret i miljø-, plan- og erstatningsret samt ekspropriation. Senere er hun blevet partner i firmaet og var i en årrække leder af firmaets procesretlige afdeling, mens hun indtil i år var leder af firmaets team for udlændingeret.

Hun har dermed været med i begyndelsen af den reviderede kammeradvokatordning,  der med virkning fra 2015 medførte, at hvervet som kammeradvokat ikke længere er tildelt en advokat, men et advokatfirma, hvilket nu er Advokatfirmaet Poul Schmith I/S.

Fra november trækker Benedicte Galbo sig tilbage for at gå på pension.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Benedicte Galbo

Fhv. advokat (H), fhv. partner, Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith
cand.jur. (Københavns Uni.)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024