Sekretariatschef for Verdens Skove stopper

FRATRÆDELSE: Jan Ole Haagensen stopper øjeblikkeligt som sekretariatschef i Verdens Skove efter fem år. 

Jan Ole Haagensen fratræder sin stilling i Verdens Skove.
Jan Ole Haagensen fratræder sin stilling i Verdens Skove.
Claudia Steenhard

Sekretariatschef i Verdens Skove, Jan Ole Haagensen, takker af efter fem år på posten. Det skriver Verdens Skove i en pressemeddelelse.

Verdens Skove har siden 2016 oplevet fornyet udvikling. Foreningen har fået flere medlemmer og ansatte, bedre økonomi og større politisk indflydelse. Bestyrelsen har foretaget en evaluering af foreningens 2021-strategi, og i denne forbindelse har de gjort status over, hvad fremtiden bør byde på. 

En fælles beslutning
Denne evaluering er udført i samarbejde med sekretariatschef Jan Ole Haagensen, og de er i fællesskab nået frem til, at samarbejdet slutter med øjeblikkelig virkning. Bestyrelsen takker ham for hans indsats og resultater:

"Jan Ole Haagensen har været en markant sekretariatschef for Verdens Skove, som har været med til at skabe store resultater for organisationen. Derfor er det også beklageligt, at samarbejdet nu stopper," udtaler bestyrelsesformand Anders Morten Christoffersen og fortsætter:

"Men bestyrelsen har besluttet, at det har vist sig, at der er for store uenigheder om samarbejde og ledelsesstil til, at vi sammen kan føre Verdens Skove videre. Vi siger mange tak for indsatsen og ønsker Jan Ole Haagensen held og lykke fremover." 

Nye udfordringer
Jan Ole Haagensen ønsker nye udfordringer og vil overlade posten til en anden. 

"Jeg er stolt over at overlade en organisation, som har sit økonomiske fundament på plads, sådan at Verdens Skove kan forfølge sit vigtige mål om bevarelse af regnskoven og en rig skovnatur. Det har ikke været en rejse uden omkostninger," siger Jan Ole Haagensen. Han er dog taknemmelig for sine kollegaer:

"I den forbindelse vil jeg takke alle medarbejdere for den fantastiske indsats, der er ydet de seneste tre år, og takke for det gode samarbejde i en svær tid. I har min store respekt. Det har været et privilegium at arbejde med så dygtige og dedikerede medarbejdere. Verdens Skove og medarbejdere ønskes alt godt fremover.”

Kommunikationschef Nikolai Lang er konstitueret som sekretariatschef, indtil den rette kandidat er fundet. 

Altinget logoUdvikling
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget udvikling kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Udvikling

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024