Om  
Katrine Jo Andersen
Michael Nørgaard

TV 2 Dokumentar finder ny redaktionschef i huset

Katrine Jo Andersen er ny redaktionschef i TV 2 Dokumentar og bliver dermed daglig leder for den samlede, interne dokumentarproduktion. 

Katrine Jo Andersen er ny redaktionschef på TV 2 Dokumentar. 
Katrine Jo Andersen er ny redaktionschef på TV 2 Dokumentar. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Kathrine Østergaard

TV 2 Nyhedernes dokumentarafdeling får Katrine Jo Andersen med på holdet som ny redaktionschef. Dermed rykker hun videre fra stillingen som redaktionschef for nyhedsjournalisterne på TV2.DK.

Det oplyser TV 2 på LinkedIn.

Skiftet sker, efter at Michael Nørgaard er indtrådt i TV 2 Nyhedernes chefredaktion med ansvar for dokumentar og dagsordener. Han får i samme omgang også udvidet sin rolle som chefredaktør og bliver nu tværgående dokumentarchef på TV 2.

"Jeg ser meget frem til at blive en del af en så dygtig journalistisk afdeling. Det bliver virkelig fedt at få fingrene ned i den undersøgende journalistik igen. Og samtidig er jeg meget ydmyg omkring at skulle samarbejde med nogle af de skarpeste tv-fortællere, vi overhovedet har," lyder det fra Katrine Jo Andersen i pressemeddelelsen.

Inden Katrine Jo Andersen kom til TV 2 i 2021, var hun undersøgende journalist på Berlingske og før det redaktionschef for Radio24syvs gravergruppe.

{{toplink}}

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024