Om  
Erik Kjelgaard

Viceborgmester på Lolland skifter til Nye Borgerlige

Erik Kjelgaard, viceborgmester i Lolland Kommune, stiller op for Nye Borgerlige. Han blev i slutningen af september ekskluderet fra Dansk Folkeparti.

Mikkel Bødker Olesen

Lolland Kommunes 2. viceborgmester Erik Kjelgaard stiller op for Nye Borgerlige ved kommunalvalget i november. Han var ved seneste kommunalvalg opstillet for Dansk Folkeparti, men han blev i slutningen af september ekskluderet fra partiet, fordi han havde sendt en mail til et af kommunens udvalg samt visse embedsmænd i kommunen, skriver Politiken. Indholdet af mailen kendes fortsat ikke.

Viceborgmesteren havde i forvejen fået en advarsel, fordi han ville lave sin egen Dansk Folkeparti-liste på grund af utilfredshed over sin placering på partiets kandidatliste. En plan, partiet ikke var enig i og derfor forbød ham. Den nye kandidat for Nye Borgerlige kommer til at stå som nummer fem på kandidatlisten i Lolland Kommune.

Erik Kjelgaard skriver på sin Facebook-profil, at valget af Nye Borgerlige skyldes, at "det er det mest åbne og hæderlige parti, jeg nogensinde har mødt."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Erik Kjelgaard

2. Viceborgmester i Lolland Kommune og kommunalvalgskandiat for Nye Borgerlige

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024